Impuls.cat

Ver entrada

Impuls.cat és una productora audiovisual amb seu a Canet de Mar.

Disposem de l’equip tècnic més avançat per realitzar qualsevol tipus de servei audiovisual. Estem especialitzats en serveis publicitaris, gravacions d’esdeveniments, producció de documentals i curtmetratges i la formació audiovisual (tallers per a escoles i instituts).


Publicitat i difusió

Impuls.cat ha identificat els elements clau per a la creació de videos en línia que reactiven i expandeixen el negoci de l’anunciant i que s’adeqüen a les necessitats actuals de l’usuari.

Creem vídeos que capten l’essència humana que s’amaga darrera d’un producte o d’una empresa. Vídeos amb gent real, en espais reals que generen confiança amb el seu missatge i que ajuden a l’usuari a prendre una decisió sobre el servei i/o producte visionats.

A través dels nostres canals on-line i del treball en equip, donem difusió a tots els vídeos realitzats per la nostra empresa. La qualitat d’aquest servei també se centra en oferir la millor rendibilitat del treball audiovisual creat per als nostres clients. I per tant, creiem que la millor manera de fer-ho és arribant al major número de persones possible susceptibles de visionar el contingut dels vídeos.


Guia audiovisual del Maresme

La Guia Audiovisual del Maresme (www.guiaaudiovisualdelmaresme.com) és una eina de recerca de les empreses, els comerços i els serveis del Maresme.

El que la fa diferent és el contingut audiovisual de cada negoci que s’hi promociona.

La publicitat és un dels factors clau a tenir en compte a l’hora de crear una empresa o de simplement donar-li un impuls i, la publicitat del futur, és visual i és a Internet.

Documentals

Oferim la creació de documentals de caràcter informatiu.
Documentals de qualitat, amb informació veraç i d’actualitat.

Vocació formativa
Realitzem una sèrie de tallers i cursos de creació audiovisual per a escoles i instituts.

Promoció
Posem els nostres mitjans tècnics a l’abast dels professionals, empreses, institucions i artistes perquè puguin promocionar el seu producte.
Vídeos totalment personalitzats i amb un estudi exhaustiu per aconseguir el major rendiment comercial i promocional.