Impuls.cat

Ver entrada

Impuls.cat és una productora audiovisual amb seu a Sant Andreu de Llavaneres.

Estem especialitzats en serveis publicitaris, gravacions d’esdeveniments, producció de documentals i curtmetratges i la formació audiovisual (tallers per a escoles i instituts).


Publicitat i difusió

Impuls.cat ha identificat els elements clau per a la creació de videos en línia que reactiven i expandeixen el negoci de l’anunciant i que s’adeqüen a les necessitats actuals de l’usuari.

Creem vídeos que capten l’essència humana que s’amaga darrera d’un producte o d’una empresa. Vídeos amb gent real, en espais reals que generen confiança amb el seu missatge i que ajuden a l’usuari a prendre una decisió sobre el servei i/o producte visionats.

A través dels nostres canals on-line i del treball en equip, donem difusió a tots els vídeos realitzats per la nostra empresa. La qualitat d’aquest servei també se centra en oferir la millor rendibilitat del treball audiovisual creat per als nostres clients. I per tant, creiem que la millor manera de fer-ho és arribant al major número de persones possible susceptibles de visionar el contingut dels vídeos.

Documentals

Oferim la creació de documentals de caràcter informatiu.
Documentals de qualitat, amb informació veraç i d’actualitat.

Vocació formativa
Realitzem una sèrie de tallers i cursos de creació audiovisual per a escoles i instituts.

Promoció
Posem els nostres mitjans tècnics a l’abast dels professionals, empreses, institucions i artistes perquè puguin promocionar el seu producte.
Vídeos totalment personalitzats i amb un estudi exhaustiu per aconseguir el major rendiment comercial i promocional.